in ,

Elev din Călăraşi ajuns la spital, după ce a fost bătut de un coleg

Astăzi de dimineaţă, o profesoară de la Colegiul Ştefan Bănulescu, din municipiul Călăraşi, s-a văzut nevoită să sune la numărul de urgenţe 112 după ce altercaţia dintre doi elevi a ajuns la o bătaie în toată regula, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

O patrulă de poliţie din cadrul Secţiei de Ordine Publică, după ce s-a deplasat la faţa locului, a constatat D. IONEL de 18 ani, elev în clasa a XI a, pe fondul unui conflict anterior, l-a lovit de mai multe ori cu pumnii pe C. BOGDAN-ADRIAN de 18 ani, elev în clasa a XII a.

Elevul lovit cu pumnii a fost transportat la Spitalul judeţean Călăraşi unde a necesitat îngrijiri medicale. Elevul bătăuş a fost sancţionat contravenţional, de poliţişti, potrivit Legii 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, însă victima agresiunii poate depune o plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Se aşteaptă ca în zilele următoare elevul agresor să primească o sancţiune şi din partea conducerii şcolii, acesta riscând scăderea notei la putere, şi în funcţie de conduita anterioară a acestuia, chiar exmatricularea.

Gospodăria unei bătrâne a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă în magazia de lemne

Călăraşi | Boboteaza la 11 grade: vin fiert, fasole, concert (foto)