in ,

Elevi ai Colegiului Barbu Știrbei, implicați în activități de voluntariat

Voluntariatul este un mod excelent pentru adolescenți de a da înapoi comunității și este, de asemenea, o modalitate practică de a învăța unele abilități din lumea reală, precum și de a explora potențialele cariere.

Elevii din cadrul Colegiului Național ,,Barbu Știrbei” se implica activ în viața comunității călărășene. În rândul elevilor sunt voluntari atât la Crucea Roșie, cât și la Simbio sau Liderii Mileniului Trei.

Pe parcursul primului semestru din acest an școlar, la inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor CNBS, elevii colegiului s-au implicat în mai multe activități de voluntariat.
Cele mai importante au fost ,,Din suflet pentru suflet” și ,,În lumea cărților pentru copii”.
Primul proiect a fost realizat în parteneriat cu cei de la Crucea Roșie și a avut ca scop strângerea de jucării, hăinuțe, dar și alte lucruri pentru copii și familiile nevoiașe.
În cel de-al doilea proiect, elevii din CNBS au strâns cărți de povești pentru copii din Comuna Cuza-Vodă, care acum au acces la o nouă bibliotecă datorită donațiilor și implicării elevilor Colegiului Național Barbu Știrbei Călărași.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Crește numărul infectărilor cu noul coronavirus în Călărași

ADR Sud Muntenia: Program de investiții pentru eficiența energetică a clădirilor publice