in

Elevi ai Colegiului Barbu Știrbei, invitați la „European Youth Seminar”

Echipa Euroscola 2021 a Colegiului Barbu Știrbei Călărași a fost invitată să participe alături de elevii Liceului „Ernst Gluck’s Aluksne State Gymnasium”, din localitatea Aluksneai, Letonia la „European Youth Seminar”, desfășurat online, joi, 14 octombrie 2021.
Organizator a fost Parlamentul European de la Bruxelles, iar invitat a fost Nicolae Ștefănuță (membru al Parlamentului European din 2019), reprezentant oficial al acestui organism.

26 de elevi ai Colegiului Barbu Știrbei, membri ai Echipe Euroscola 2021, au luat parte la activitățile seminarului, coordonați de prof. Marinela Dincă, prof. Parapiru Elena Monica și lab. Dumitru Tanța.

Tinerii adolescenți au fost s-au declarat încântați de eveniment: ”Seminarul a fost foarte interesant și interactiv. M-am simțit bine să iau parte la ceva mai mare decât mine și să îmi pot spune dieile în fața unui membru al Parlamentului European.” (Sârbu Dragoș, clasa a XI-a A)

”Pot spune că a fost o activitate cu adevărat plăcută și foarte bine organizată. Persoanele din cadrul Parlamentului European au fost foarte deschise discuțiilor noastre, iar domnul Nicolae Ștefănuță a dat dovadă de înțelegere, implicare și o mică doză de umor”. (Chiru Corina, clasa a X-a B)

Participanții și coordonatorii Euroscola transmit mulțumiri doamnei Cinca Lavinia (Visits administrator and lecturer, European Parliament of Bruxelles, Directorate – General for Communication), care a facilitat acest eveniment.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Covid-19: Noi restricții în Municipiul Călărași

A început vaccinarea antirabică a câinilor și pisicilor