in ,

Elevi din Călărași, premiați de Consiliul Județean Călărași

Joi, 26 octombrie 2023, Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, împreună cu administratorul public Bogdan Mihai și Inspectoratul Școlar Județean au oferit premii în bani elevilor din județul Călărași, ca urmare a rezultatelor obținute la olimpiadele, concursurile și activitățile educative cuprinse în calendarele Ministerului Educației.

În anul școlar 2022-2023, 678 de elevi au fost premiați de către Consiliul Județean Călărași pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele școlare, 52 de elevi ajungând în etapele naționale.

„Felicit toate cadrele didactice, elevii și, mai ales, părinții, pentru rezultatele obținute. Într-adevăr, nu este ușor să ajungi la aceste rezultate și tocmai de aceea Consiliul Județean îi încurajează să continue pe acest drum al învățăturii oferind aceste premii financiare. Îmi doresc ca ei să fie specialiștii de mâine, bine pregătiți în profesia lor. Cu toții merită respectul și aprecierea noastră pentru tot ceea ce fac pentru învățământul călărășean”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

”Astăzi am continuat ceea ce am început acum câteva luni. Proiectul de a premia în bani copiii care au obținut rezultate de excepție la concursuri școlare, merge mai departe. Pot spune că azi, împreună cu președintele Iliuță am investit din nou în viitor. Alături de dascălii aceia minunați care fac posibile aceste performanțe, vom continua, de fiecare dată, să punem umărul către viitor!” – administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai.