Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” continuă ecOprovocarea

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Pe data de 8 ianuarie 2014, ecOambasadorii Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă” Călăraşi au raportat, între orele 13-14:30, rezultatele lunii decembrie. Aceştia aşteaptă cu nerăbdare afişarea punctajului pe luna decembrie.

În a 12-a luna a anului ,activitatea nu a fost la fel de intensă precum în luna noiembrie. Din raportul de activitate pe luna decembrie menţionez câteva aspecte ce au fost realizate: 10 apariţii media; 10 târguri de resurse; 14 campanii de conştientizare;152 voluntari; 1395 de semnături adunate în urma campaniilor de conştientizare, dar şi parada de moda ecologica realizata pe data de 17 decembrie 2013 .

Aceasta parada ingenioasă şi interesantă s-a bucurat de un real succes atât în rândul elevilor cat şi al părintilor. Activitatea s-a numit ,,Fii la modă,fii ECO!’’ şi a fost organizată de prof. Sarbu Nicoleta, Manolache Ionela şi Rodean Gabriela cu participarea elevilor de la clasele a V a şi a VI a de gimnaziu.

Printre invitaţi s-au regăsit părinţi,conducerea şcolii reprezentata prin domnul director Filip Nicolae,doamna bibliotecara Vasilescu Elena şi doamna prof. de muzică Cojan Elena şi reprezentantul Viitor Plus, dna.Lucia Cojocaru. Creativitatea şi bunul gust al modelelor confecţionate în exclusivitate din materiale reciclabile: saci de gunoi, ambalaje de flori, CD-uri ,cărţi de joc, ziare şi multe altele au întrecut orice aşteptări.

Tinerele modele au prezentat cu mult aplomb creaţiile lor în fata juriului şi a unui numeros public format din colegi, părinti şi profesori. Juriul a avut o misiune foarte dificilă în alegerea câştigătorilor, căci fiecare creaţie ar fi meritat un premiu.
Nu ne rămâne decât să sperăm că parada ,,Fii la modă,fii ECO!’’ va fi activitatea lunii şi că vom reuşi să realizăm şi în luna ianuarie activităţi la fel de atractive.

prof. Manolache Ionela-Veronica

Unii au citit și asta: