Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor se plimbă cu o limuzină de 3 miliarde de lei

În timp ce pensionarii sunt obligaţi să cumpere lumânări numai de la biserică, pentru a nu lipsi de fonduri parohiile, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Vincenţiu, nu pare să fie atins de grija economiilor.

Fără să ne referim la vreun păcat ca mândria ori trufia, trebuie să spunem că episcopul Vincenţiu se deplasează cu un autoturism care depăşeşte mult puterea de cumpărare a multor români cu salarii bune.

De ceva vreme, Vincenţiu, se plimbă cu un Volswagen Phaeton, limuzină de lux, exclusivistă, care, în funcţie de dotări, poate avea un preţ cuprins între 68.000 de euro şi 95.000 de euro.

N-am putut evalua modelul de Phaeton cu care se deplasează prea sfinţia sa Vincenţiu, de aceea o să-l bănuim că nu a dat dovadă de grandomanie şi a ales modelul cel mai ieftin, cum îi stă bine unui slujitor al Bisericii. Astfel e bine să ştim că cel mai ieftin model de VW Phaeton costă aproximativ 3 miliarde de lei vechi.

Nu-i mare lucru. Cam cât ar costa să termini de construit o biserică din Călăraşi. Dar Vincenţiu nu pare să fie îngrijorat de soarta banilor. Are încredere în autorităţile – mână largă cu banii publici. Şi în paraua văduvei, desigur.

Unii au citit și asta:

7 Comentarii

  1. Asta da articol scris la comanda…se vede,dacă te uitai mai bine,ca mașina nu e nici pe de parte ultimul modelul despre care vorbești e ultimul tip iar al episcopului nu,dar asta se întâmpla când nu ai scrupule

  2. dreptate ??? sau nu vad bn pai cine sa faca hoti sau cine nati fost in stare sa va duceti la tenaris acolo sau ma rog siderca …sa va duceti acolo sa faceti dreptate sa scoateti capusele de pe combinatul acela …la Calarasi e cum ai fi La Calan si acolo un asdemenea combinat …

  3. daca prostii dau bani la biserica degeaba , de-aia isi cumpara masini scumpe…primarul ***dragu construieste biserici aiurea din banii nostrii ca sa aibe satanele astea cu ce se plimba…..iar tu sergiule , esti un dobitoc….citeste esenta articolului si spala-te pe dinti , iti pute gura…

  4. Niste imputiti…eu as omora toti episcopii in frunte cu prea jegosul daniel…fac poporul acesta de ras si isi bat joc de toti credulii in mai bine din cauza ca o duc rau …ar merita sa ii dai foc la masina cu el inauntru !!!! de cate ori vine in oras toti popii trebuie sa faca cheta cate 150 ron ca el sa manance la itu si sa bea sampanie de 1000 ron sticla …rusine hotilor …spagarilor…cretinilor…o sa cred in ei cand o sa il vad pe prea jegosul vicentiu si daniel si multi altii ..in dacia 1300… nu in limuzide de zecii de mii de euro !!!!

  5. Mdea…atata timp cat vor fi prosti in romania….prea fericitii si preasfintitii vor trai bine….vorba lu moromete….si daaaaaa Doamne cat mai mute leturghii si cat mai multe proaste la biserica..sa faca labarii astia cariciu mare… E si vina popilor….lingai…preamariti in slujbe pe sfinti si pe mucenici..da nu aveti unu verticalitate..si tremurati ca varga in fata lui vica….care mai de care sa-l pupe in cur….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*