Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia, organizat online

În cadrul Campaniei de promovare a Proiectului “Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes”, în data de 18 noiembrie, va avea loc „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare”, Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia.

Asociația ”Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură”, în calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7, Cod SMIS: 104098, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, organizează ONLINE, pe platforma ZOOM, în data de 18 noiembrie, ora 18.00, „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare” – Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia, în cadrul SA 7.2 Campanie de organizare de evenimente de susținere și promovare întreprinderi.

Scopul principal al evenimentului este să promoveze START-UP-urile înființate în cadrul Proiectului și produsele/ serviciile acestora (http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/) și vizează în mod direct impactul crizei pandemice asupra mediului de afaceri.
În cadrul evenimentului sunt invitați antreprenorii firmelor inființate prin proiect, membrii ai echipei de proiect, precum și alți membri ai grupului țintă. Discutam despre exemple de bune practici și despre provocările din această perioadă de criză, împreună cu:
Vlad Berteanu, Senior Manager la Zenefits și fondator de start-up: https://www.linkedin.com/in/vladberteanu/,
Alexandra Revnic (Timofte), Creative Manager în Super Petreceri: https://www.bluparty.ro/,
Alex Mihuț, administrator al Sound Crew SRL, membru fondator ALIS (Asociația lucrătorilor din industria spectacolelor): https://alis.org.ro/asociatia-lucratorilor-industria-spectacolelor/,
Catălin Georgescu, co-fondator Editura Carusel Books: https://caruselbooks.ro/.

Echipa de proiect, precum și ceilalți participanți vor aborda o tematică diversificată, cu privire la modalități de adaptate și, după caz, de dezvoltare din această perioadă.
De asemenea, evenimentul reprezintă și o oportunitate de parteneriat și / sau colaborare pentru antreprenori pe piața locală și națională.
Participarea la eveniment este GRATUITĂ și se realizează pe bază de înscriere online prin formularul de contact: http://portal.antreprenorismart.ro/.

Locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura online, pe ZOOM.

Unii au citit și asta: