EXCLUSIV: OZN deasupra judeţului Călăraşi

Noaptea trecută, în jurul orei 23,45, de-a lungul DN 21, între Drajna şi Călăraşi, pe cerul senin a putut fi observat un obiect zburător neidentificat ciudat, care nu părea să fie avion, în nici un caz elicopter.

Obiectul părea că zboară la câteva sute de metri înălţime, în plan perpendicular pe DN21, fiind însoţit de o lumină intermitentă, de culoare albastru neon. Ciudatul obiect şi-a schimbat traiectoria, la un moment dat, foarte brusc, trecând de cealaltă parte a axului drumului, descriind apoi pe cer un traiect circular.

Pe parcursul deplasării obiectul zburător şi-a schimbat culoarea, la un moment dat devenind galben-oranj, apoi lumina s-a divizat în două surse, una mai mare în faţa obiectului, alta mai mică – în spate.

Obiectul zburător se deplasa cu o viteză foarte mare, astfel încât nu părea să fi fost vreun avion nici măcar de tip militar, în plus viteza foarte mare cu care-şi schimba direcţia de deplasare fiind imposibilă pentru orice tip de aparat de zbor de uz civil ori militar.

După ce s-a deplasat o perioadă paralel cu DN21, obiectul zburător s-a îndreptat, cu lumină intermitentă, spre direcţia Feteşti.

Recent, mai mulţi ofiţeri americani au susţinut că OZN-urile le-au monitorizat bazele aeriene şi au dezactivat chiar rachetele nucleare. Şase ofiţeri americani în rezervă au susţinut o conferinţă de presă prin care au încercat să demonstreze existenţa extratereştrilor, dar şi complicitatea guvernului american. Dezvăluirile lor au fost primite cu scepticism de opinia publică nu puţini fiind cei care i-au catalogat ca bolnavi mintal pe cei care susţin că au văzut OZN-uri.

Unii au citit și asta: