EXCLUSIV: OZN deasupra judeţului Călăraşi

Noaptea trecută, în jurul orei 23,45, de-a lungul DN 21, între Drajna şi Călăraşi, pe cerul senin a putut fi observat un obiect zburător neidentificat ciudat, care nu părea să fie avion, în nici un caz elicopter.

Obiectul părea că zboară la câteva sute de metri înălţime, în plan perpendicular pe DN21, fiind însoţit de o lumină intermitentă, de culoare albastru neon. Ciudatul obiect şi-a schimbat traiectoria, la un moment dat, foarte brusc, trecând de cealaltă parte a axului drumului, descriind apoi pe cer un traiect circular.

Pe parcursul deplasării obiectul zburător şi-a schimbat culoarea, la un moment dat devenind galben-oranj, apoi lumina s-a divizat în două surse, una mai mare în faţa obiectului, alta mai mică – în spate.

Obiectul zburător se deplasa cu o viteză foarte mare, astfel încât nu părea să fi fost vreun avion nici măcar de tip militar, în plus viteza foarte mare cu care-şi schimba direcţia de deplasare fiind imposibilă pentru orice tip de aparat de zbor de uz civil ori militar.

După ce s-a deplasat o perioadă paralel cu DN21, obiectul zburător s-a îndreptat, cu lumină intermitentă, spre direcţia Feteşti.

Recent, mai mulţi ofiţeri americani au susţinut că OZN-urile le-au monitorizat bazele aeriene şi au dezactivat chiar rachetele nucleare. Şase ofiţeri americani în rezervă au susţinut o conferinţă de presă prin care au încercat să demonstreze existenţa extratereştrilor, dar şi complicitatea guvernului american. Dezvăluirile lor au fost primite cu scepticism de opinia publică nu puţini fiind cei care i-au catalogat ca bolnavi mintal pe cei care susţin că au văzut OZN-uri.

Unii au citit și asta:

11 Comentarii

 1. se vede ca a fost dan diaconescu pe aici , ati inceput sa relatati numai tampenii . nu va luati dupa otv , ala e wc-ul televiziunilor nationale

 2. Ce are Dan Diaconescu cu OZN-urile? Cand apar chestii ce nu pot fi explicate ne dam destepti…

 3. 🙂
  mai era unu la oltenacu care a vazut OZN uuu, oltenacule sari in schema ! OZNuuuuuu !!!!!!!

 4. DOMNILOR “EU” SI “SEFUL LOR” SINTETI DE O IGNORANTA CE NU A VAZUT PARISUL CA SA MA EXPRIM CUM O FACETI VOI. MAI LASATI DEOPARTE IGNORANTA SI DACA TOT NU INTELEGETI NIMIC MAI BINE TACETI. CE LEGATURA ARE DIACONESCU CU ASTFEL DE MANIFESTARI?
  NU VA PLACE OTV ? SCHIMBATI CANALUL. NU STITI SAU NU INTELEGETI CE SE INTIMPLA IN REALITATE ATUNCI INCERCATI SA VA INFORMATI. SA LASAM LA O PARTE TARANISMELE SI BATJOCURA PE CARE VOI LE MANIFESTATI IN SCRIS CU ATITA NONSALANTA.

 5. in caz ca nu ai inteles , ozn-ul e de domeniul sf-ului , la fel ca tampeniile de la otv , de domeniul sf-ului. acu’ ai inteles ? sa-ti scriu un bilet , o schema ceva ?

 6. nu-ti place ce citesti ? mai schimba canalul si lasa-ne in pace cu lupul moralist …

 7. SA VORBIM IN BASCALIE, O PUTEM FACE TOTI NU CREDETI? LA MISTO SI EU MA PRICEP .
  DAR CRED CA NU ASTA E CEL MAI BUN LUCRU DE FACUT.SINTETI PREA TINERI SA INTELEGETI NU-I ASA?

 8. nu e bascalie , dar cand vezi atatia dobitoci peste tot , iti vine sa-ti tragi palme . a afirma ca ai vazut ” ciudatul obiect ” , hai ca m-apuca rasul . cred ca si la extraterestrii le-a taiat leafa , echivalentul lor base acolo , si au venit cu ozn-urile sa-si suplimenteze venitul . si au zis ca la calarasi e raiul pe pamant , dar cred ca nu l-au cunoscut pe dragu , ” javre de extraterestrii ” , ca pleaca inapoi :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*