Explozie in Calarasi. 14 apartamente afectate, o persoana a decedat

Craciun nefast la Calarasi pentru locuitorii unui bloc  din zona “Volna”, peste drum de cladirea Tribunalului. Pompierii au fost sesizati la ora 17,44 cu privire la explozia produsa intr-un bloc de apartamente. 6 persoane au fost ranite de deflagratie, din care doua grav. Una dintre victimele grav ranite, o femeie in varsta de 46 de ani, a murit la spital.

14 apartamente au fost afectate de explozie, parti din peretii acestora si tamplarie fiind propulsate de suflul deflagratiei pana in cladirea Tribunalului si sediul S.R.I., imobile situate peste drum (str. Bucuresti) de cladirea afectata.

Explozia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze intr-unul din apartamente. Restaurantul  London Cafe, aflat la parterul blocului, dar si alte spatii comerciale si de birouri, cat si autoturisme parcate in apropierea imobilului au fost avariate de deflagratie.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. PAI DACA E BLOC NOU CONFORM ORDINELOR ANRE trebuia sa fire dotat cu electroventile si detectoare de gaZe care sa le comande astfel incat sa nu scape nicio molecula in aer DECI E ROST DE PROCES CU CONSTRUCTORI SI RECEPTIONERI D’AI PRIMARULUI PE LANFA CORECTURA LEGII DE CARE V-AM VORBIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*