in

Expoziţie foto cu tema “Vacanţa”. Participaţi şi voi!

vacantaAcest anunţ a fost primit de redacţia www.infomuntenia.ro, pe mail. Îl facem cunoscut pentru că iniţiativa ni s-a părut interesantă. Vom căuta şi noi printre pozele din concediu. Poate ne vedem, la sfârşitul lunii septembrie, la expoziţie!

La sfarsitul lunii septembrie vom organiza o expozitie de fotografie avand ca tema “Vacanta” .
Cei care considera ca fotografiile lor pot face parte dintr-o expozitie de fotografie artistica sunt liberi sa trimita maxim 5 exemplare in format digital la adresa t_emanuel_f@yahoo.com (fisiere jpeg. , cu latura mare de 1024 , fiecare fisier fiind denumit dupa cum urmeaza : Nume_Prenume – Numele fotografiei ) .

Autorii imaginilor care ne vor fi pe plac vor fi contactati in timp util si rugati sa trimita 2 sau 3 lucrari selectate de noi pe o adresa postala ulterior mentionata , sub forma unor printuri A4 de calitate ( de preferat printate la un centru foto ) . Fotografii contactati , amatori sau profesionisti, se obliga doar la a suporta costurile postale tur – retur si costurile pentru printarea propriilor lucrari .

Sunt acceptate fotografii pe film sau digitale, prelucrate sau nu dar care sa aiba strict ca tema vacanta , tari prin care ati calatorit , locuri si momente imortalizate .
Veti avea avantajul de a va expune lucrarile intr-o expozitie mediatizata pe plan local facandu-va cunoscuti publicului calarasean iubitor de fotografie . Aceasta expozitie se doreste a fi un act de cultura fara alte beneficii materiale , deschisa publicului larg iar noi vom fi bucurosi sa va avem lucrarile alaturi de ale noastre .
Data limita de primire a fotografiilor prin email pentru a fi selectate este 18 septembrie .