Răzvan Meseșeanu: “Fără golani în politică!”

De ceva vreme, se folosește, pe bună dreptate în foarte multe situații, sintagma “fără proști în funcții publice”. Scopul utilizatorilor este, neîndoielnic, strict electoral și, dacă ar prinde la public, tare bine ne-ar fi. Vin însă, cu o altă perspectivă: Fără golani în politică!, generată de experiența campaniei sau precampaniei, neoficializate până în prezent: aceea că adversarii politici nu fac altceva pentru a-și întări garnitura de candidați decât prin racolarea de la alți competitori. În special de la PRO ROMÂNIA! Și cine? Exponenții conducerii PSD, ai celui mai mare partid din țară, cu specialiștii cei mai numeroși……cum se autointitulează de atâta timp.

Trist și revoltător!!! Dacă nu mai au cadre, cum se spunea prin anii ’70-’80, apelează, tot ca atunci, la acțiuni de intimidare, de convingere a membrilor noștri oferindu-le un viitor iluzoriu, călcând practic în picioare munca și devotamentul propriilor colegi care și-ar fi dorit să reprezinte partidul PSD, după o așteptare de 4, 8 sau chiar mai mulți ani, în această confruntare politică.

Ca multor alți membri, conducătorii PSD de astăzi le oferă batjocură, spate întors și trădare. Munca pentru partid, loialitatea sunt trimise la coșul de gunoi, fiind valorizați noii veniți care se uită de sus la cei care trudesc de ani buni, crezând că acum este momentul lor. Nimic mai fals! Vechii vor rămâne vechi și vor munci, încă 4 ani, pentru cei noi! Și tot așa!

Este o atitudine de golănie politică, de șmechereală ieftină pe care le doresc șterse definitiv din politicul românesc.

Nici PNL ul local nu este departe de atitudinea amintită. Despre ei, într-o postare viitoare! Dacă cele două partide sunt interesate de candidații PRO pentru a crește în sondaje, înseamnă că disperarea lor e mare, iar noi suntem pe drumul cel bun! Vom găsi în continuare reprezentanți ai valorilor PRO, acolo unde supercunoscuții psdiști și pnliști nu mai au curajul să dea ochii cu oamenii păcăliți atâția ani.

Oricum, să ne așteptăm la continuarea unor mișcări greu de înțeles pentru o societate sănătoasă, așa cum o dorim ROMÂNIEI, cei de la PRO ROMÂNIA: înscrieri și demisii, de răsunet „putred”, pe ultimii 10 metri în și din cele două mari partide. Respectivii vor avea pretenția să fie înțeleși! Cine și de ce să facă acest lucru?

La PRO ROMÂNIA CĂLĂRAȘI încercăm să fim un alt aluat!

Suntem PRO ROMÂNIA și ținem doar cu ROMÂNIA!

25.07.2020

Răzvan Ilie MESEȘEANU

Unii au citit și asta: