in

Feli și „Rațele și Vânătorii” – piesa copiilor de ieri, adulților de azi VIDEO

La scurt timp după ce a anunțat că va fi mamă, Feli lansează „Rațele și Vânătorii”, piesa copiilor de ieri, adulților de azi. Jocul copiilor de altădată este transpus de Feli într-o poveste despre iubire.

„Rațele și Vânătorii este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, . Atunci când am scris această melodie, am simțit nevoia să descriu iubirea printr-un joc.”, povestește Feli .

Videoclipul piesei este centrat pe Feli, în trei ipostaze diferite: tocilara, războinica și fashionista. Regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și la clipul piesei „Timpul” (cel mai difuzat videoclip în 2017), clipul surprinde o Feli cameleonică- studiază la microscop, se machiază sau trage cu arma. Fiecare dintre cele trei Feli este evidențiată și cu peruci diferite, de la roz, la blond și negru. „Îmi doream foarte tare să mă joc. Cel mai mult mi-a plăcut rolul de tocilară, mi-a dat voie să fiu cât de copil am vrut – să mă strâmb, să mă alint… eu sunt copilul veșnic”, povestește râzând Feli.

Piesa „Rațele și Vânătorii” face parte de pe albumul „Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant. Versurile sunt scrise de Feli, iar muzica de Feli, Florin Boka și Șerban Cazan.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Written by infomuntenia.ro

Marele premiu al Galei Societății Civile 2018

Drăgulin denunță presiuni politice, dar acceptă că sunt posibile și erori