Fetiţa căzută în puţ s-a ridicat la ceruri

fetita-cazuta-in-fantana-calarasi-3După o intervenţie de aproximativ 8 ore, pompierii de la ISU Călăraşi au reuşit să o scoată pe fetiţa căzută în fântâna din comuna Vâlcelele, judeţul Călăraşi

Aceştia au excavat vreme de aproape 8 ore pământul din jurul puţului pentru a reuşi să o scoată pe fetiţă.

În ciuda intervenţiei medicilor aceştia nu au putut decât să constate decesul. Un elicopter SMURD era pregătit să o ducă pe fetiţă la un spital din Bucureşti.

„Nu s-a putut face nimic pentru fetiţă! Îmi pare foarte rău. A fost un efort colectiv, mare, foarte mare, care din păcate a eşuat. Copilul nu a rezistat condiţiilor din puţ. Este frustrant, pentru nişte oameni al căror scop este să salveze vieţi. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre un copil” – a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plutonier Ovidiu Tătăranu.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Am urmarit intreaga interventie si am sperat ca fetita sa traiasca. Dumnezeu s/o odihneasca!

  2. pretuire si mult respect la toate echipele de interventie,atat si celor care s-au angajat voluntar pentru salvarea acestui mic ingeras…jertfa neglijentei.dumnezeu sa te odihneasca in pace, scumpete mica. jean calin -austria-

  3. pacat pentru acest copil si mai ales pentru toi copii din lumea asta care sfarsesc prea devreme din cauza neglijentelor parintilor.Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*