in

Fii şi tu unul dintre “Managerii României performante”

meeting_workers

În contextul în care mediul de afaceri caută din ce în ce mai mulți specialiști în management, comunicare, vânzări, HR, logistică, supply, marketing iar profesioniștii domeniului sunt nevoiți să fie mereu la curent cu evoluția tehnologică a mijloacelor de comunicare online, Centrul educațional Dynamic
Training Solutions lansează, în luna iunie 2015, proiectul național de training și formare profesională “Managerii României performante”.

În cadrul proiectului vor avea loc 20 de cursuri și seminarii open menite să atingă toate aspectele esențiale de care are nevoie un bun manager sau profesionist în domeniul marketingului, comunicării și relațiilor publice.

“Considerăm că mediul de afaceri din România are un potential foarte mare de progres, iar specialiștii din țara noastră pot concura, fără probleme, cu cei din companiile din restul Uniunii Europene. Proiectul pe care l-am lansat oferă șansa tuturor persoanelor, care au funcții de conducere, să se alinieze la standardele de calitate și performanță ale marilor companii din Europa și din lume și abordează o gamă foarte largă de teme utile pentru managerii din diferite departamente”, declară Cătălin Lazăr, managerul proiectului educațional “Managerii României performante”.

Activitățile din cadrul programului national vor avea loc la Bran, Braşov, Bucuresti şi Venus. Cursurile se vor sefăşura pe parcursul a câtorva zile iar dintre teme, menţionăm: ”Negocieri și Tehnici de Vânzare”, “Aptitudini esențiale de vânzări”, “Roluri și abilități manageriale. Eu ca manager”, “Tehnici eficiente de luare a deciziilor manageriale”.

Cei interesați se pot înscrie pe website-ul oficial al proiectului “Managerii României performante”, www.training-info.ro.