in

Filipescu: „Dragu n-are nici o şansă să mai câştige un mandat. Dinulescu este perdant de meserie

Preşedintele organizaţiei judeţene Călăraşi a PNL, Răducu Filipescu, spune că prin alegerea lui Daniel Drăgulin la preşedinţia organizaţiei municipale nu înseamnă că liberalii şi-au desemnat şi candidatul pentru primăria municipiului Călăraşi. Filipescu precizează că desemnarea candidatului PNL pentru Primăria Călăraşi se va face în urma unui sondaj intern.

Răducu Filipescu s-a pronunţat, în schimb, faţă de şansele de a mai obţine un mandat a actualului primar Nicolae Dragu. „N-o să câştige nici un fel de alegeri. N-are nici o şansă. Cred că nici nu va mai candida. Este obosit, se apropie de pensie. Poate să fie consilier, chiar deputat, dar nu-l văd luând în cârcă, din nou, un municipiu cu atâtea probleme.”

Liderul PNL spune că partidul său va avea contracandidaţi destul de puternici din partea PSD şi PDL pentru funcţia de primar al municipiului, însă dacă PDL îl va desemna pe Marian Dinulescu pentru această candidatură, PNL nu are de ce să-şi facă griji: „Dacă e Dinulescu, e bine. El e perdant de meserie.”

Marian Dinulescu spune că orice candidat poate avea o şansă şi califică declaraţiile lui Filipescu la adresa sa drept „neprieteneşti”.