Ce crede liberalul Filipescu despre Dan Cristodor (PSD)

Dan Cristodor PSD Calarasi

Stabilirea preşedintelui PSD Călăraşi a devenit o simplă formalitate care trebuia îndeplinită în cadrul Conferinţei Judeţene a partidului după ce tânărul Dan Cristodor s-a impus ca un favorit 100%, mai ales că acesta beneficiază şi de un sprijin puternic din partea liderilor naţionali ai PSD.

Întrebat dacă îl consideră un adeversar puternic pe social-democratul Dan Cristodor, şeful celei mai puternice filiale din România a PNL (Călăraşi), Răducu Filipescu, a declarat: “Nu-l cunosc încă foarte bine. Nu-l cunosc ca şi organizator, ce poate să facă, ce e în stare.

E un băiat tânăr care are cât de cât priză… Depinde dacă ştie să coaguleze, să adune tot… Dacă începe să-l radă pe ăla din stânga, pe ăla din dreapta şi pe ăla din spate… nu ştiu. Asta depinde de talentul lui. Nu are foarte multă experienţă politică dar s-ar putea, dacă are fler politic, să aibă rezultate bune.

Experienţa are şi ea rolul ei, dar problema e să poţi să vezi 4-5 mişcări înainte. Dacă vezi numai la vârful nasului… te împiedici repede. S-a stins lumina, gata, te-ai lovit cu capul de zid.”- a declarat Filipescu.

Unii au citit și asta: