in

Filipescu: Primarul Dragu este un trădător

poza-primar-dragu-calarasiPreşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu se arată, în continuare, nemulţumit de hotărârea primarului municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, care deşi este membru PNL sprijină în mod activ campania electorală a lui Traian Băsescu.

Liderul PNL crede că Dragu ar fi putut să susţină pe cine doreşte după ce şi-ar fi depus demisia din PNL: „Să-şi dea demisia. Trebuia să vină să-şi pună demisia pe masă. Dacă nu-ţi depui demisia şi susţii un alt candidat… e un act de trădare.”

Filipescu îl mai acuză pe primarul Dragu că joacă la două capete: „Actul de bărbăţie era: „Nu pot să-l votez pe Crin, îmi dau demisia şi îl susţin pe Băsescu.” Ori eşti bărbat, ori eşti cu fundul în două luntre?!
Dragu stă agăţat de PNL că dacă e ceva… să se poată întoarce şi să spună că a avut un moment de rătăcire.”

Primarul PNL, Nicolae Dragu, pe lângă faptul că este prezent pe bannerele pro Băsescu afişate în municipiul Călăraşi, a participat şi la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu, de la Constanţa, unde a declarat:

„ Eu, Nicolae Dragu, primarul municipiului Călăraşi, îl susţin şi îl voi vota pe Traian Băsescu pentru a fi încă cinci ani preşedintele României. Vă întrebaţi, desigur, ce m-a determinat pe mine, un primar de municipiu, liberal, să mă alătur preşedintelui Traian Băsescu. În aceste momente dificile pentru România avem nevoie în fruntea ţării de un om energic, hotărât, care nu face compromisuri cu hoţii şi corupţii, un om capabil să spună lucrurilor pe nume, iar acest om este Traian Băsescu.”