Filipescu: “Problema Oanei Mizil e că n-o mai vrea nimeni”


Răspunzând atacurilor venite din partea preeşdintei PSD Călăraşi, Oana Mizil, liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, spune că liberalii colaborează bine cu PSD, numai că deputata are o problemă cu proprii ei colegi de partid:

“Nu există niciun atac la nivelul judeţului din partea liberalilor la adresa PSD, acestea sunt invenţii ale Oanei Mizil menite să acopere problemele ei din partid. Relaţia ei cu proprii colegi e încordată şi atunci caută ieşiri de altă natură. Problema ei este că n-o mai vrea nimeni, nici aici, nici la centru”, a comentat Filipescu acuzaţiile aduse de social-democrată.

El a explicat că situaţia Oanei Mizil îl interesează doar în măsura în care este preocupat ca USL să funcţioneze în Călăraşi. “PSD să-şi găsească un lider la Călăraşi. Dacă rămâne Oana Mizil, merg cu ea mai departe, dacă vine altcineva, voi merge cu respectivul mai departe”, a mai spus liberalul.

Filipescu a subliniat că, în cadrul USL Călăraşi, nu există niciun fel de probleme. “Nu doar Oana Mizil reprezintă USL, toţi ceilalţi suntem în înţelegere foarte bună”, a precizat liderul PNL.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Unii au citit și asta: