Filipescu se miră că Dragu nu se laudă şi cu turnul Eiffel

Considerând că obiectivele de infrastructură edilitară şi investiţiile cu care primarul Nicolae Dragu se laudă într-un pliant electoral sunt prea puţine, strategii de campanie electorală au construit un banner pe care au pus poze cu pretinsele realizări ale edilului-şef.

Aşa se face că pe un panou uriaş, amplasat pe strada Griviţa, apare înfăţişat primarul Nicolae Dragu, lângă care stă mesajul „Realizări în timpul mandatelor Nicolae Dragu” şi fotografii, fără explicaţii, ale unor obiective din Călăraşi. Pe bannerul electoral apar sediul Primăriei, Consiliul Judeţean şi Casa de Cultură din cadrul Centrului de administraţie şi cultură „Barbu Ştirbei”, clădirea Palatului de Justiţie din Călăraşi, Palatul de Finanţe, sediul BCR Călăraşi (!!!), Casa de Pensii ori Policlinica nr.1.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu comentează ironic: „Mă mir de ce n-a pus Palatul Buckingham, de ce n-o fi pus Turnul Eiffel la realizări… Dacă zice că în mandatul său au fost aceste investiţii, el nu greşeşte. Adică în timp ce el făcea băncuţe şi umbreluţe la băncuţe, ceilalţi făceau aceste investiţii…”

Unii au citit și asta: