Filipescu spune că dacă Dinulescu acceptă postul de vice la Consiliul judeţean Călăraşi, acesta va ajunge să vândă gresie şi faianţă

marian-dinulescu-calarasiDupă ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că hotărârea prin care vicepreşedintele Consiliului judeţean Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost eliberat din funcţie este legală, Marian Dinulescu se pregăteşte să ocupe această funcţie.

Preşedintele Consiliului judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu, îi recomandă, însă, lui Dinulescu să nu vină pe această funcţie pentru că noua majoritate creată (din PSD şi PNL) l-ar putea elibera acum pe liderul PDL din funcţia de vicepreşedinte.

„Eu îl sfătuiesc pe domnul Dinulescu, să stea la CAS, că le pierde pe amândouă şi apoi se întoarce la gresie şi faianţă”- a declarat Filipescu, făcând aluzie la afacerile liderului PDL în domeniul materialelor de construcţii.

„E bine să stea liniştit acolo (la CAS – n.r.), că ne încurcăm prea tare şi-şi pierde locul de muncă după care a plâns atât.”- spune Filipescu.

Marian Dinulescu declară pe această temă: „Eu nu vreau să intru în polemică cu Filipescu. Eu am o activitate comercială, am făcut o facultate de comerţ, am fost şi şef de serviciu şi economist de sector, am vândut şi faianţă, am vândut multe la viaţa mea.

Nu ştiu ce meserie are Filipescu, că a schimbat cam multe. Mă trimite el la faianţă… Eu sunt un agent economic care mi-am văzut de treaba mea. El tot în servicii de Stat a stat.”

Unii au citit și asta: