in

Filipescu vrea să afle cu cine „joacă” primarul Dragu

poza-primar-dragu-calarasiDupă ce portalul de ştiri www.infomuntenia.ro anunţa săptămâna trecută că vicepreşedintele PNL Călăraşi, Daniel Drăgulin, îl soma pe primarul Nicolae Dragu să spună dacă mai este sau nu liberal, preşedintele Filipescu spune acum că şi el este interesat de clarificarea situaţiei.

Liderul organizaţiei judeţene Călăraşi a PNL, Răducu Filipescu, s-a arătat deranjat de pretinse afirmaţii ale primarului Dragu, care ar fi spus că în campania pentru prezidenţiale va umbla din casă în casă pentru a-i convinge pe călărăşeni să voteze cu Traian Băsescu.

Filipescu precizează că deşi înţelege supărarea lui Dragu că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu a mai fost ales preşedinte al PNL, el crede că acest moment trebuie depăşit. Liderul PNL a mărturisit că va avea o discuţie cu primarul Dragu în care-i va cere acestuia să-şi clarifice situaţia: „Să ştim, joacă cu PNL, ori are altă opţiune?!”

Pe de altă parte, preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu spune că nu se poate renunţa atât de uşor la serviciile aduse de un primar peste o capitală de judeţ.