Filmele săptămânii, la Cinema Călărași: Taxi 5 și Moștenire diabolică (vezi trailere)

15 – 21 iunie, ora 17.00 Taxi 5 – 2D

Regia: Franck Gastambide
Cu: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă
Rating: Ap12
Durata: 102 minute
Premiera în România: 01.06.2018
Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…

15 – 21 iunie, ora 20.00 Moştenire diabolică – 2D
Lun, 18 iunie, nu este proiecție

Regia: Ari Aster
Cu: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro
Gen film: Dramă, Horror, Mister, Thriller
Rating: Ap12
Durata: 126 minute
Premiera în România: 15.06.2018
După decesul subit al lui Ellen, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.

Unii au citit și asta: