Filmele săptămânii, la Cinema Călărași (vezi trailere)

09- 15 august 2019, ora 17: 00 – Hai ca încă putem! 2D
Luni, 12 august 2019, filmul nu va fi proiectat

Regia: Zara Hayes
Cu: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 90 minute
Rating: AP 12
Premiera in Romania: 26.07.2019

Cu umor și emoție, filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei, o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.
Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl, Olive și Alice se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

09- 15 august 2019, ora 20:00 – Furios si Iute : Hobbs si Shaw, 3D

Regia: David Leitch
Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Thriller
Durata: 134 minute
Rating: AP 12
Premiera in Romania: 02.08.2019

De la bun început Hobbs, om loial legii şi membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), şi Shaw, un fost soldat britanic, membru al forţelor de elită operative, şi-au împărţit replici acide, dar şi lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc. Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obţinute prin bioinginerie Brixton obţine controlul asupra unei ameninţări biologice, şi înfrânge o fostă agentă MI6 genială şi neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declaraţi vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Unii au citit și asta: