Filmele săptămânii, la Cinema Călărași (vezi trailere)

23 – 29 august 2019, ora 17:00 – Bucătăria iadului, 2D
Luni, 26 august 2019, filmul nu va fi proiectat.

Regia: Andrea Berloff
Cu:Tiffany Haddish, Domhnall Gleeson, Melissa McCarthy, Elisabeth Moss
Gen film: Acţiune,Crimă,Dramă
Premiera in Romania:23.08.2019

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată în faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

23 – 29 august 2019, ora 20:00 – Povești de groază de spus pe întuneric, 2D

Regia: André Øvredal
Cu: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Dean Norris
Gen film: Horror
Premiera in Romania: 23.08.2019

Într-un mic orășel, fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei e acum o ruină, iar legendele care circulă în oraș despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locului, care decid să riște și să vadă cu ochii lor dacă aceștia sunt reali, sau doar o invenție.

În casă dau peste o carte ce a aparținut fetei dispărute, un fel de jurnal cu monștri care acum încep să prindă viață și să terorizeze fiecare adolescent din grup. Cu cât frica e mai mare, cu atât monștrii de care se tem devin mai reali.

Unii au citit și asta: