Florea scapă nepedepsit după ce l-a acuzat pe Şova că “trage pe nas”

Dan Cristodor PSD Calarasi
Dan Cristodor – presedinte PSD Calarasi

Cu câteva zile înainte de primul tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale, organizaţia de la Călăraşi a Partidului Social Democrat o pune de un nou scandal naţional. Deputatul Daniel Florea (PSD) a fost filmat de jurnaliştii de la Ziarul naţional ATAC, în timp ce afirma că fostul ministru şi şef de campanie al lui Victor Ponta, Dan Şova, ar fi fost văzut “trăgând pe nas” – termen folosit pentru consumatorii de droguri.

„La Călăraşi, în perioada 4 – 6 aprilie 2013, senatorul Dan Șova a tras pe nas, eu am vorbit cu premierul Ponta, care mi-a spus că ştie, că a fost informat de servicii (…) Ponta l-a schimbat pe Șova de la Transporturi pentru 10 milioane de euro.” – deputat Daniel Florea

Chestionat în privinta afirmaţiilor deputatului Daniel Florea (mandat obţinut în Colegiul nr.1 Călăraşi), şeful PSD Călăraşi, Dan Cristodor spune că e treaba parlamentarului să răspundă pentru afirmaţiile sale: “Nu-i comentez eu declaraţiile dlui Daniel Florea. Nu a fost o declaraţie din câte am văzut eu în filmuleţ… a fost luat prin surprindere dl deputat Florea, a fost filmat cu camera ascunsă. Să-şi asume ceea ce a spus.”

Întrebat dacă nu crede că declaraţiile deputatului Florea pot afecta politic organizaţia de la Călăraşi şi lupta lui Ponta pentru Cotroceni, preşedintele PSD Călăraşi spune: “Nu ne afectează politic pentru că în primul rând e un neadevăr.”

Cristodor merge mai departe cu noncombatul şi spune că delaraţiile deputatului Florea despre Dan Şova nu vor afecta calitatea de membru în organizaţia de la Călăraşi a parlamentarului: “În nici un caz. Orice afirmaţie… eu ştiu că trebuie să aibă o bază, o dovadă. Afirmaţii aş putea să fac şi eu mai multe fără fond. Nouă nu ne aduce deservicii politice această declaraţie. Poate îi aduce dânsului deservicii. Nu sunt eu în măsură să îl judec pe Florea pentru declaraţiile lui. Nu eu sunt cel care trebuie să-l judec.”

Unii au citit și asta: