in

floWmo, noul proiect muzical out-of-the-box sau cum să te bucuri de simplitate VIDEO

floWmo, noul proiect muzical out-of-the-box, a stārnit deja reacții īn industrie inainte de lansare. Primul single, #MyBeat, a ajuns īntāi la urechile mai multor nume mari de la noi din țară. Cătălin Măruță, Adela Popescu, Amna, Liviu Teodorescu și Adda sunt doar o parte dintre personalitățile care au fost cucerite de prima piesă floWmo.

#MyBeat are un sound original, soundul „floWmo” – o combinație de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucerește din prima ascultare.
„Nu știm ce gen muzical este . E greu să īl īncadram undeva. Noi īi spunem pentru că e… natural – te trece prin toate stările īntr-un mod minimalist și complex, īn același timp.”

floWmo este format din doi artiști, producători și songwriteri romāni de succes, care au compus piese number one și top 10 īn topurile radiourilor de la noi din țară. Cei doi băieți floWmo au experiență internațională – au avut sesiuni īn SUA, Londra și Suedia, lucrānd cu compozitori care au scris pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls.

„Iubim muzica. Și am pus īn floWmo tot sufletul nostru și toată energia noastră bună pentru oamenii care ne ascultă. floWmo e mai mult decāt muzica – floWmo e o stare, e un vibe, iar #MyBeat este o piesă care īți arată că doar de tine depinde să īți īndeplinești visurile. La proiectul floWmo lucrăm de aproape 2 ani și, īn timp ce lansăm acum primul single, pregătim deja primul album.”

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curtea de Argeș: Festivalul ”Nopţile de Poezie”, cu poeți din 35 de țări

Crema naturală de protecție solară. Cum să o prepari