in

Fosta primăriţă din Lehliu Gară dată afară şi din Consiliul Local

Ion Ileana Lehliu SatIon Ileana, fostă ocupantă a fotoliului de primar al oraşului Lehliu Gară, a fost exclusă în ultima şedinţă de Consiliu local al oraşului Lehliu Gară, din funcţia de consilier. Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Iulian Iacomi a fost votat chiar şi de doi dintre cei patru consilieri ai PNL, partid pe listele căreia Ion Ileana fusese aleasă consilier local.

Iulian Iacomi a iniţiat excluderea din Consiliul local a fostei primăriţe după ce aceasta a absentat în mod nejustificat, vreme de trei şedinţe consecutive. Nu a fost prezentă nici la şedinţa în care s-a hotărât excluderea ei. Conform legii, aceasta are drept să depună contestaţie, dat datorită absenţelor nemotivate aceasta nu ar avea nici o şansă să-şi recapete mandatul.

Ion Ileana a avut o perioadă de absenţă îndelungată şi pe vremea când era primar al oraşului Lehliu Gară, presa vremii scriind că aceasta dispăruse cu ştampila la ea. Datorită obiceiului său de a dispărea fără ca cineva să-i ştie de urmă, Ion Ileana şi-a căpătat porecla de „Elodia”.

www.infomuntenia.ro