in

Fostul prefect e şef fără angajaţijenel_serbanFostul prefect, Şerban Jenel, după ce a pierdut şansa de a deveni parlamentar în urma alegerilor din toamna trecută a obţinut un post de director al Oficiului prefectural din Olteniţa. Asta, ca un ultim gest de recunoştinţă al Guvernului Tăriceanu.
Noul prefect, Doru Ioan Tărăcilă (fost lider PSD) nu vede, însă, cu ochi buni postul lui Şerban Jenel spunând că i se pare ciudat să existe un post de director fără nici un angajat. Întrebat cu ce se ocupă Şerban jenel la Oficiul Prefectural de la Olteniţa, Tărăcilă n-a putut răspunde. Noul prefect a fost, însă, foarte clar când a venit vorba de oportunitatea păstrătii acestui post:
„Sunt pentru legătura factorului de decizie cu cetăţeanul, dar sunt împotriva plătiri unor salarii nejustificate, atunci când funcţia nu produce nimic”.

Doru Ioan Tărăcilă nu s-a sfiit să spună că nu i se pare potrivit să păstreze un oficiu care are doar şef: „…este necesar, dar în situaţia în care pui la dispoziţie o maşină cu care să se plimbe, un salariu care este important, dar şi mijloace pentru verificarea legalităţi actelor”.

Marius STROE