Fotbal: Alexandru Stoica poartă, din nou, tricoul Dunării

Împrumutat în iarnă de la FC Viitorul, Alexandru Stoica (atacant – extremă stângă) a redebutat sub tricoul Dunării, după 644 de zile.

În vârstă de 21 de ani (născut pe 30 iunie 1997 la Baia – jud. Tulcea) „Piticul” a evoluat ultima oară pentru Dunărea în jocul de la Arad cu UTA din returul penultimului baraj de promovare în Liga I, desfăşurat pe 4 iunie 2016. Echipa noastră a pierdut atunci cu 4-1 (după ce la Călăraşi câştigase cu 3-1) ratând calificarea în ultimul baraj unde ar fi întâlnit pe FC Voluntari, echipă aflată pe poziţie de retrogradare din L1.

Sâmbătă, 10 martie 2018, în partida cu CS Afumaţi, încheiată cu scorul de 2-1, Stoica, ultima oară la ASA Tg. Mureş a fost titular şi integralist, nereuşind însă să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

În primul joc oficial din 2018, 0-0 acasă cu Hermannstadt (et. 22) au debutat sub tricoul Dunării, Alin Dobrosavlevici, Paul Iacob, Cătălin Doman şi Ciprian Rus, ultimul marcator a 2 din cele 4 goluri reuşite de UTA în jocul mai sus menţionat cu Dunărea (scor 4-1).

foto: ziuaconstanta.ro

Unii au citit și asta: