Fotbal, Liga a 2-a: Dunărea Călărași joacă la Mioveni. Ce crede Eugen Pârvulescu.

În etapa a 8-a a ligii a 2-a Casa Pariurilor, Dunărea Călăraşi va juca în deplasare cu CS Mioveni, partida fiind programată sâmbătă, 21 septembrie 2019, începând cu ora 11.00.

Argeşenii ocupă în acest moment locul 3, cu 15 puncte, în vreme ce Dunărea e pe 14, cu 8 puncte.

Dupa meciul cu Universitatea Cluj, preşedintele executiv al „galben – albaştrilor”, Eugen Pîrvulescu, a declarat că Dunărea e pe drumul cel bun, susţinând că unitatea grupului şi evoluţiile bune ale băieţilor vor aduce şi alte rezultate pozitive care să o propulseze în zona superioară a clasamentului: „Vrem neapărat să câştigăm şi partida de la Mioveni, să legăm 3 jocuri şi automat vom urca şi în clasament. Jocul echipei noastre este în creştere. Am spus de la început că nu e uşor să formezi o echipă nouă, am făcut 21 de transferuri şi am cerut răbdare. Pentru că ştiu, am încredere în tehnicienii echipei noastre, ştiu că muncesc foarte mult, avem un grup de jucători unit şi va deveni din ce în ce şi mai unit. Prin victorii şi ei or să devină mai uniţi, vor fi un grup mai puternic şi sunt sigur că echipa noastră în continuare va avea evoluţii bune şi foarte bune.”

Runda a 8-a va debuta vineri la Cluj, acolo unde Universitatea se va duela cu Petrolul Ploieşti şi se va încheia luni, 23 septembrie, la Constanţa, odată cu partida Farul – Ripensia Timişoara.

Meciurile etapei a 8-a

Vineri, 20 septembrie, ora 18.00

Univ. Cluj – Petrolul Ploieşti

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 11.00

Sportul Snagov – FK Csikszereda

CS Mioveni – Dunărea Călăraşi

Pandurii Tg. Jiu – UTA Arad

Daco Getica – Metaloglobus

Turris Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 12.30

Concordia Chiajna – FC Argeş

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 16.30

ASU Poli Timişoara – CSM Reşiţa

Duminică, 22 septembrie, ora 12.30

FC Rapid – SCM Gloria Buzău

Luni, 23 septembrie, ora 17.00

Farul Constanţa – Ripensia Timişoara

Unii au citit și asta: