Frica păzeşte bostana: consilierii PNL Calarasi obligaţi să-şi dea demisia în alb

După ce patru consilieri liberali au votat în contradicţie cu hotărârea partidului, la ultima şedinţă de Consiliu local municipal Călăraşi, PNL a luat hotărârea ca toţi consilierii municipali să-şi dea demisia în alb, pentru a fi preîntâmpinate astfel de gesturi pe viitor.

Preşedintele organizaţiei judeţene Calarasi a PNL, Răducu Filipescu, spune că „de acum încolo, fiecare joacă pe mâna lui. Vrei să stai în partid, votezi cum zice partidul.”

Cei patru consilieri municipali care au votat în ciuda PNL dar pe placul primarului Nicolae Dragu (exclus în iarnă din PNL) sunt: Picu Şişman – viceprimar, Adriana Brânză (fostă Mărgineanu) – şef Serviciu pavaje şi Spaţii verzi din cadrul Primăriei, Mircea Drăgulin – administrator firmă privată şi Emil Isvoranu – director Liceul Danubius.

Daniel Drăgulin, preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PNL a declarat că după ce s-a analizat poziţia celor patru consilieri, aceştia au fost „penalizaţi” după curm urmează: Picu Şişman, Adriana Brânză şi Mircea Drăgulin au primit avertisment scris, în timp ce Emil Isvoranu a fost sancţionat prin suspendarea din funcţia de vicepreşedinte al organizaţie municipale, pentru o perioadă de două luni.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Sclavia e la putere in PNL si se vrea un partid plin de solutii pentru aceasta tzara….Nu conteaza cum gandesti ca trebuie sa faci ce zic cei de la conduceraea partidului….este rusinos ca un membru de partid trebuie sa bu gandeasca ci sa execute…

  2. si ce se mai laudau cu libera initiativa, cu intelectualii, cu libertatea de decizie, cu discernamantul… dar toate au fost de fatzada, asa au facut si cu fostii presedinti – stolojan si stoica, asa au facut si cu flutur, asa au facut cu o multime de membrii seriosi care acum populeaza alte ograde… mare pacat ca una fumeaza si alta pufaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*