Colinde de Crăciun: Află când vine Fuego la Călărași

Se apropie debutul turneului național de colide și cântece de Crăciun Paul Surugiu-Fuego – „Colindător la porțile cerului!”

Turneul începe pe 3 decembrie, la Teatrul Național din București și se va încheia pe 27 decembrie, la Botoșani.

La Călărași, concertul este programat pentru ziua de 17 decembrie, la ora 20:00. Spectacolul va avea loc la sala de spectacole Barbu Știrbei.

Biletele pot fi procurate de la secretariatul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri: www.artbyfuego.ro, www.paulsurugiu-fuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com.

“De ani de zile, merg la colindat prin țară. Prin țara mea, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune și desigur, vin cu cântece noi și cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veți îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale și emoții caracteristice și voi încerca să celebrez valorile României, din preajma Crăciunului.

Totdeauna sărbătoarea aceasta mi-a adus fericiri și m-a făcut, într-un fel sau altul, mai special și mai înțelept. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitați, la propriu, de toate și să lăsați la ușă grijile și problemele! V-aștept cu drag!” (Paul Surugiu-Fuego)

Unii au citit și asta: