Gabriel Dumitriu, fost jucător al AHC Dunărea Călărași, în echipa de la Turda

După ce AHC Dunărea Călărași nu s-a prezentat la meciurile din ultimele etape de Liga Zimbrilor din 2020, mai mulți jucători au plecat către alte echipe.

Primul a fost Dragoș Hanțaru (inter stânga), plecat la Dinamo București la finalul lunii noiembrie. Dragoș a început să joace la CSM Bacău (de la juniori până la seniori), iar la AHC Dunărea Călărași a plecat în 2018.

La finaul anului 2020, au plecat alți trei jucători: portarul Vlăduţ Rusu şi fraţii Gabriel şi Mihai Bujor (extremă dreapta și inter dreapta). Cei trei sportivi evoluează acum pentru CSM Bacău. Anterior, frații Bujor au jucat pentru CSM Bacău, în timp de Vlăduț Rusu a fost multiplu campion național de juniori tot la CSM Bacău.

Echipa handbal Potaissa Turda îl are acum în echipă pe pivotul Gabriel Dumitriu, plecat de la CSM Bacău la AHC Dunărea Călărași în 2018.

De asemenea, Andrei Valeriu Drăgan (coordonator de joc) și Tiberius Ștefan Toboșanu (extremă stânga) joacă acum pentru CSM Focșani. Ambii jucători au fost transferați la AHC Dunărea Călărași în vara lui 2020.

Unii au citit și asta: