Gafă de candidat. Iuraşcu (FC): „Nu eu am ales să candidez la Călăraşi”

Adrian Iuraşcu, candidat al ARD Călăraşi (din partea partidului Forţa Civică), pentru un post de deputat în Colegiul uninominal nr. 3, participând la prima întâlnire cu presa, a gafat monumental spunând că nu a ţinut neapărat să candideze în judeţul Călăraşi.

Acesta a declarat, plin de mândrie: „Spre deosebire de colegii de aici şi din ţară, nu eu am ales acest colegiu. Deci nu am mers pe varianta să-mi aleg un colegiu care e mai bun sau mai uşor, să mă refugiez la Călăraşi. Sub nici o formă. Din contră, din câte ştiu e un colegiu foarte greu.

De altfel, pledoaria lui Iuraşcu a fost destul de neconvingătoare, o dată declarând că locuitorii din Colegiul 3 nu au auzit de deputatul Motreanu apoi să spună că lupta pentru colegiul 3 nu va fi uşoară.

Probabil că domnul Iuraşcu nu va uita ca, în campania electorală, să le reamintească cetăţenilor din Colegiul 3 că nu el a ales candidatura aici şi că îi este indiferent dacă se află aici sau în altă parte.

Unii au citit și asta:

13 Comentarii

 1. Cine mai e si maimutoiul asta? Ce vrea asta de la noi? A venit asa de dragu …. cui? Nu-l intereseaza daca e aici sau in alta parte? Ce nesimtit! Bai neica, tu crezi ca treci de 10%? Mai bine te duci unde a dus mutu iapa!

 2. Daca a spune adevarul a devenit “gafa”, inseamna ca am ajuns sa promovam valorile din latrina. Poate ca ar trebui sa promovati oameni care nu au mesaje “butonate”. Dar ma indoiesc ca in Romania se mai poate promova adevarul, bunul simt sau oamenii care-si doresc sa dea o sansa oamenilor. Se pare ca daca arunci cu banii acolo unde trebuie, nimeni nu mai considera acest fapt -gafa!

 3. Doamna sau domn ziarist sau jurnalist daca se pote spune asa am asistat la conferinta de presa de la Calarasi,nu cred ca a gafat cind sa spus adevarul omul acesta chiar a facut treaba pentru colegiul care candideaza ma refer la declaratiilecu referire la depagubirile date proprietarilor de teren cind sa facut A1 de ce nu scriti despre aceste lucruri, despre dom.Motreanu credetima ca multi nu stiu de el din colegiu decit citeva grupuri de interese, la baza sunt sondajele efectuate de catre FC in ultimul timp asa cum s-a relatat la conferinta rusinica

  Cit ce priveste pe Ivan says este o nesimtire sa faci astfel de comentariu pacat ca exista asa oameni in Romania as vre sa stiu ce virsata aveti?

 4. Ivan, se vede ca esti platit de cineva sa debitezi asemenea flatulatii de gandire. Poate-ti meriti soarta de om fara duh. In traducere, “sarac cu duhul”… Si da, nu-l intereseaza unde candideaza, pentru ca o face in Romania, pentru romani. Ce zici, te dai o tura cu iapa??

 5. Alex, inainte de a-mi afla varsta, spune-mi de ce ai chiulit de la scoala atunci cand trebuia sa inveti sa scrii corect? Tu nu ai treaba cu judetul asta avand in vedere ca nu cunosti nici macar litera autostrazii care trece pe aici. Motreanu? E greu sa-l stie toata lumea avand in vedere ca sunt peste 70 de mii de locuitori in Colegiul 3. Nu-l stiu decat vreo 30 – 40 de mii. Acum nu te supara ca pe Preferatul tau nu-l stiu nici macar liderii partidului din care faceti parte… Daca o sa scrii corect, promit sa-ti mai raspund, altfel nu!

 6. Ivan, poate ca Alex are cateva greseli de exprimare in scris. Sunt convins ca stie sa citeasca foarte corect , mai ales printre randuri, ceea ce tu ori nu vrei ori nu ai priceperea. Asarad, Ivan, invata sa aculti si oamenii care mai fac greseli de scriere dar care au mintea la ei… Nu toti ne-am nascut cu sansa de a fi academicieni. Numai ca toti facem parte din eterna si fabuloasa Romanie…

 7. In opinia mea, consider ca el e cel care nu a auzit de Domnul Motreanu, avand in vedere ca e paralel cu tot ce se intampla in jurul lui. Pe langa asta, de ce ai candida la Calarasi, daca nu asta vrei sau ti-e indiferent, pur si simplu, esti pe langa tot ce ar trebui sa stii legat de judet? Vad ca prostia atinge cote maxime si da, societatea se duce de rapa cu fiecare an ce trece.

 8. Cosmina, sa nu-mi spui ca Judetul Calarasi este situat in afara tarii pentru ca nu te cred. Nu stiu ce personalitate marcanta e Motreanu asta, de tot ii tii isonul, ca jud. Calarasi e unul dintre cele mai sarace judete din tara. Motreanu a contribuit implicit la saracirea oamenilor din judet.La mine in tari straine, s-a auzit de Iurascu, de Motreanu ba…Asa ca, din prostia voastra va duceti cu totii de rapa cu fiecare zi ce trece! Eu zic, HAI MOTREANU, ia-le banii la toti fraierii si da-le din cand in cand cu lingurinta! Offf, eterna proasta Romanie!

 9. Vad ca oameni ca Ivan si Cosmina Ion, sunt cumparati de un individ ca Motreanu. Nu-l cunosc pe Iurascu, dar vreau sa spun ca-mi inspira incredere. Impreuna cu prietenii mei, cu toata familia mea, am hotarat sa-l votam. Nu suntem implicati in politica, dar am citit despre fiecare dintre cei doi. Iurascu pare un om integru, despre Motreanu stim ce face in Calarasi. Multe rele, putine bune!

 10. Atrag atenţia utilizatorului cu IP 95.76.165.161 şi care semnează artmedica si Ana Calarasanu sa nu mai foloseasca identitati multiple pentru a posta comentarii pe acest site. Urmatoarea abatere va fi urmata de stergerea comentariilor. Mulţumesc.
  Administrator http://www.dincalarasi.ro

 11. Stimabile, eu si fiica mea, avem identitati diferite, chiar daca suntem din aceeasi familie. Cred ca nu ne putem pune una in piele celeilalte desi avem aceleasi principii. Multumesc pentru intelegere!

 12. Asadar, eu cred ca in spatele “artmedica” si “ana calarasanu” este chiar domnul Iurascu! SE lauda singur. E prin tari straine dar voteaza cu toata familia pe Iurascu. Pai cum il votezi pe Iurascu daca esti in strainatate? Asa ca nu ne mai obosim! Oricum, punem un pariu: n-o sa ia mai mult de 15%. O sa iasa pe locul 3 dupa PPDD!

 13. Ivan, e utopic ce spui. Stilul tau caracteristic. Mi-ar fi placut sa-l cunosc pe dl. Iurascu in persoana. Poate chiar se va intampla. Mama mea spunea ca va vota toata familia cu dl Iurascu. Pai sa-ti spun cati membri ai familiei suntem? Nu este cazul. Suntem destui… Da, eu stau in strainatate, cu bursa de merit pentru Romania , platiti din banii familiei.Deci, nimeni nu ma opreste sa nu am indentitate de Romania. Dar tu nu poti sa intelegi astfel de lucruri. Incep sa cred ca esti sarac si cu mintea, numai cu duhul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*