Blonda din Colegiul 5: Regatul Angliei are… preşedinte

Raluca Surdu presedintele Angliei

Dacă şi pregătirea aleşilor noştri ar fi în concordanţă cu numărul de voturi obţinute în alegeri, bunăoară deputata Raluca Surdu ar fi cea mai pregătită din Parlamentul României. Însă, din păcate, lucrurile nu stau tocmai aşa…
După ce anul trecut a obţinut 78% din voturile electoratului din Colegiul 5 Călăraşi, Raluca Surdu a gafat lamentabil cu ocazia vizitei oficiale în România a preşedintelui Camerei Comunelor din Parlamentul Marii Britanii, John Bercow.

Blonda s-a trezit spunând că parlamentarii români îl au ca oaspete pe… preşedintele Angliei, uitând ori pur şi simplu neavând habar că Marea Britanie este ditamai monarhia. Când şi-a dat seama de pocinog, Raluca Surdu a promis că data viitoare se va informa mai cu sârg.

“Îl avem oaspete, pe…, am uitat! A nu, pe preşedintele Angliei”, a spus tânăra penelistă Raluca Surdu. Când a realizat gafa, ea le-a precizat ziariştilor că data viitoare, când aleşii vor mai avea oaspeţi, se va informa corect. Alţi colegi de-ai deputatei confundau cele două camere ale Parlamentului Regatului Unit, pe cea a Comunelor cu cea a Lorzilor, iar alţii nu aveau habar cum îl cheamă pe oaspetele lor. (sursa: Libertatea.ro)

Dealtfel, Raluca Surdu nu este la prima gafă de parlamentar, aceasta s-a mai trezit votând de mână cu Opoziţia o moţiune împotriva propriului guvern, prin luna martie a acestui an. Credem că deputata nu are motive serioase de îngrijorare câtă vreme există mai multe remedii pentru problema sa: ceva lecitină şi mai multă odihnă. Deşi nici cartea n-a omorât pe nimeni…

Unii au citit și asta: