Gala K1 Colosseum Tournament, pentru prima dată la Călărași

Update: Cosmin Ionescu și-a păstrat titlul mondial la categoria 86 kg, învingându-l pe sârbul Milos Cvetitanin.
Ionuț Pitbull Atodiresei a câștigat penultimul meci din cariera sa, doborându-și adversarul din Georgia, Aleksandre Gamqrelidze.

Vineri, 28 iunie 2019, ora 18:00, are loc, la Călărași, Gala K1 Colosseum Tournament.

Este prima gală de acest gen organizată în județul Călărași.

Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” va găzdui cele 10 meciuri, iar biletele pot fi cumpărate de la Sala Polivalentă sau de pe www.entertix.ro.

Preţul unui bilet este de 25 de lei la tribună şi 150 de lei zona VIP.

Gabriel Georgescu, promotorul Galei K1 Colosseum Tournament, a declarat că „Este pentru prima dată când se organizează în Călăraşi un eveniment de kick–boxing. Călăraşiul este singura reşedinţă de judeţ din România care nu are un club de kickboxing. Am ales Călăraşiul tocmai pentru că nu există acest fenomen aici. Iniţiativa de a organiza acest eveniment în Călăraşi a fost a lui Daniel Ghiţă pentru că are bunicul aici. Ne-am gândit că poate fi începutul promovării şi implementării acestui sport în judeţul dumneavoastră. După ce publicul va asista la Gală, probabil vom continua cu proiectele în Călăraşi”.

Ionuţ Pitbull Atodiresei, kickboxer român de categoria mijlocie: „Sunt pentru prima dată în Călăraşi şi voi lupta pentru prima dată în faţa publicului călărăşean. La Gală vor participa spectatori din toată ţara. Practic kickboxingul din 1996, am crescut în sala de sport, am copilărit în sală. M-am apucat la vârsta de 13 ani, iar acum a venit momentul să mă retrag. Acesta este penultimul meu meci, pe care îl voi susţine în Călăraşi. Vreau să îmi închei activitatea sportivă, la fel de agresiv ca un pitbull. Nici nu mă gândesc să pierd aceste ultime două meciuri din cariera mea. Cu toate că am un adversar foarte dificil cu 28 de victorii şi şapte înfrângeri la profesionişti. Are un palmares destul de impresionant. Îmi pregătesc şi meciul de retragere pe data de 20 iulie 2019, la Fălticeni, localitatea mea natală”.

Cosmin Ionescu a spus: „Voi pune centura în joc în faţa unui oponent de origine sârbă. Va fi un meci foarte tare şi vă aştept în număr foarte mare la eveniment”.

Programul meciurilor:

Unii au citit și asta: