in

Geoană amână alegerile de la PSD Călăraşi

Mircea Geoana CalarasiDeşi alegerile din cadrul organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD erau programate să se ţină la o săptămână după cele de la organizaţia municipală, data la care acestea vor fi organizate a devenit incertă.

De vină, este, se pare însuşi preşedintele PSD, Mircea Geoană, care s-ar fi exprimat că doreşte, neapărat să fie prezent la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD, în urma căreia se va alege preşedintele organizaţiei. Programul lui Mircea Geoană ar fi cel care, până la urmă, a dat peste cap programul PSD-iştilor de la Călăraşi.

Imediat ce Geoană va comunica data la care va putea fi prezent la Călăraşi, PSD-iştii vor programa şi ziua în care se va ţine alegerile. Postul de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD este ocupat, interimar, de deputatul Dumitru Boabeş, după ce Doru Ioan Tărăcilă şi-a dat demisia din partid pentru a putea fi numit prefect.

deocamdată, şi-au anunţat candidatura Liviu Muşat (directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia) şi Valentin Deculescu (director la o firmă privată).

www.infomuntenia.ro