in

Geoană s-a pupat cu femeile de la “Eliza” şi a mâncat cu muncitorii de la Aldis (foto)

Mircea Geoana la Calarasi (9)Mircea Geoană a sosit, astăzi, la Călăraşi în jurul orei 15, după ce a participat, alături de Ion Iliescu, la o întâlnire pe teme de dezvoltare durabilă la Olteniţa. Mai mulţi simpatizanţi şi membri de partid l-au aşteptat în faţa noului sediu PSD (str. Bucureşti – intersecţie cu str. Pompieri).

Geoană a ales să viziteze, mai întâi, fabrica de confecţii Eliza Comimpex. Aici a stat de vorbă cu mai multe femei, aflate în orele de program; cu unele s-a fotografiat iar pe altele le-a pupat.

La fabrica de mezeluri ALDIS, Mircea Geoană a fost primit de patronul George Naghi, care l-a condus prin toate secţiile de producţie ale combinatului de prelucrarea cărnii. Geoană a dorit să ia masa cu muncitorii, având parte de o primire foaret călduroasă, în sala de mese, oamenii de aici arătându-se bucuroşi de prezenţa liderului PSD.

Geoană a insistat să primească de mâncare exact ce aveau şi oamenii în farfurie, declarându-se încântat de supa servită la aceeaşi masă cu lucrătoare de la ALDIS, după ce a refuzat să se aşeze la masa care-i fusese pregătită, special.

În jurul orei 17, Mircea Geoană a sosit la sediul PSD, unde a fost primit în acordurile melodiei din “Odă bucuriei” de Ludwig Van Beethoven, dar cântată în ritm modern. Aici Mircea Geoană a vorbit despre necesitatea unei schimbări şi despre soluţiile care trebuie aplicate pentru depăşirea crizei.