George Zane, fiul fostului inspector şef al IPJ Călăraşi, condamnat la 3 ani de închisoare

George Zane a fost condamnat din cauza unui VW Golf

Instanţa supremă l-a condamnat, marţi, la trei ani de închisoare pe avocatul Dan George Zane, fiul fostului inspector şef al IPJ Călăraşi, care a fost judecat alături de alţi şase inculpaţi pentru înşelăciuni produse prin vânzarea de maşini de lux furate din străinătate, scrie ziarul Gândul.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Dan George Zane  la trei ani de închisoare pentru înşelăciune, iar ceilalţi inculpaţi au primit pedepse de 3 şi 5 ani.

Pe Dan George Zane, procurorii l-au acuzat în legătură cu modul în care a fost vândut un autoturism VW Golf. Acesta a vândut maşina în 2001, ascunzându-i cumpărătorului că actele acestei maşini fuseseră întocmite în fals.

“Pe 17 iunie a.c., poliţiştii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis la data de 16 iunie a.c. de Tribunalul Călăraşi pe numele lui Z. GEORGE DAN, de 36 ani, din Municipiul Călăraşi.Acesta a fost condamnat de instanţa de judecată la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. A fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.”- comunică şi Biroul de Presă al IP Călăraşi.

Unii dintre cei care-l cunosc pe George Zane cred că avocatul este victima unei înscenări, acesta fiind apreciat în activitatea depusă în cadrul Baroului de Avocaţi Călăraşi. Dan George Zane are un cabinet de avocatură deschis pe strada Griviţa din Călăraşi.

Unii au citit și asta: