Georgel Muşat şi-a dat demisia din fruntea PDL Călăraşi: „Nu mai sunt nici o soluţie, sunt depăşit…”

După ce a participat la alegerile locale sperând că va obţine o funcţie de viceprimar alături de primarul Nicolae Dragu, eşecul l-a făcut pe Georgel Muşat să-şi dea demisia din fruntea PDL Călăraşi.

Georgel Muşat a anunţat că a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale PDL, alegând să rămână simplu membru de partid. Muşat crede că cea mai bună soluţie este ca cel care-i va lua locul să fie un tânăr.

Evident că Georgel Muşat are şi regrete: „Regret că, de când sunt preşedinte, n-am avut un candidat PDL la funcţia de primar al municipiului Călăraşi. Au fost găsite alte soluţii care s-au dovedit a nu fi cele mai bune… Îmi reproşez că n-am fost în stare să câştig o candidatură la un post important. Eu n-am candidat, din păcate, şi acum este deja prea târziu s-o mai fac. Sunt născut în 1959… viaţa mea politică s-a terminat. Eu sunt adeptul oamenilor tineri.”

Întrebat dacă nu vede candidatura pentru un post în Parlament ca o soluţie, Georgel Muşat a răspuns: „Nu mai sunt nici o soluţie, sunt depăşit. Eu nu mai mă văd o soluţie pentru alegerile viitoare.”

Unii au citit și asta: