Georgel Muşat spune că şi-a rupt piciorul „pe bune”

După ce campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie nu i-a lăsat candidatului ARD pentru Senat, Georgel Muşat, vreme nici măcar pentru întâlniri cu jurnaliştii, liderul PDL şi-a făcut timp pentru o conferinţă de presă.

Muşat a ţinut, în primul rând, să demonstreze că accidentul în urma căruia şi-a rupt un tendon de la picior este real, PDL-istul scoţându-şi pantoful şi şoseta pentru a le arăta jurnaliştilor, live, cum arată un tendon rupt.

Candidatul pentru Senat a ţinut să facă această demonstraţie pentru a combate unele zvonuri care apăruseră, cum că Georgel Muşat s-ar preface că şi-a rupt piciorul pentru a nu se mai implica în propria sa campanie electorală. Tot zvonurile spuneau că non-combatul său electoral ar fi urmat să fie răsplătit, după alegeri, când ar fi fost numit în funcţia de arhitect-şef al judeţului.

Georgel Muşat a explicat că zvonurile nu au nici o legătură cu realitatea în cazul presupusului non-combat cum nici povestea cu numirea sa în funcţia de arhitect-şef al judeţului nu are nici un fundament… pe motiv că nu poate ocupa acest post din cauza de lipsă de facultate de arhitectură, pregătirea sa fiind de inginer.

Cât despre alegeri, Georgel Muşat spune că a dorit o campanie electorală curată, apreciind că oamenii sunt sătui de caravane zgomotoase, privindu-i, oricum, pe politicieni cu destul de multă neîncredere.

Muşat spune că, în situaţia în care va obţine postul de senator, intenţionează să ducă o politică onestă pentru a-i face pe oameni să-şi recâştige încrederea în politicieni.

Unii au citit și asta: