in

GGirls lansează “Milk and Honey” într-o nouă formulă VIDEO

GGirls revine intr-o noua formula si cu un nou single ce le pune in evidenta personalitatile creative si jucause.

“Milk and Honey” prezinta noua componenta GGirls, supergrupul fiind acum alcatuit din :INNA, Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss.

“Milk and Honey” a fost compusa si produsa de Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale INNEI din trecut, dar si recente: “Gimme Gimme”, “Heaven”), Breyan Isaac, INNA, Lariss si David Ciente.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm), avand ca director de imagine pe Khaled Mokhtar. De imaginea fetelor s-au ocupat RD Styling pentru tinute, Beauty District pentru hair si Beauty Studio pentru make-up.

“Ma bucur sa lansam cea de-a doua piesa GGirls. Ne-am super distrat la filmarile clipului. “Milk and Honey”. Am cele mai cool colege! I love GGirls!”, a declarat INNA.

“Imi place foarte mult proiectul ‘GGirls’, piesele si abia astept sa auziti “Milk and Honey”, a spus Antonia.

“Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosfera si speram sa va distrait si voi alaturi de noi”, a spus Lariss.

“GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distractie. “Milk and Honey” mi-a placut de cand am fost sa o inregistram in studio si ma bucur sa va prezentam un nou single”, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

Piesa a devenit foarte rapid un hit international, ajungand pe locul 1 in Polonia, unde este inclusa si pe o compilatie alaturi de alti artisti mari precum The Weekend, dar si in Japonia.