Gimnaziul Carol I: “Hai, mami, la şcoală!”

Carol I

În luna martie, luna bucuriei și a dragostei de viață, zâmbetele și florile au împodobit sălile Școlii Gimnaziale “Carol I” cu ocazia sărbătoririi mamei.

În perioada 1-8 martie a fost lansat și derulat proiectul educaţional “Hai, mami, la școală!”. Proiectul a avut ca scop sărbătorirea tuturor mamelor din școală prin implicarea cadrelor didactice și a elevilor. Pe 4 martie 2013 a avut loc târgul de prăjituri și mărțișoare confecționate de copii și cu fondurile strânse au fost cumpărate flori pentru mămici. Pe 7 și 8 martie 2013 simbolurile primăverii, împreună cu felicitările realizate de copii, au fost oferite tuturor mămicilor, prilej de bucurie și mândrie pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. Fiecare mămică a petrecut câteva momente deosebite alături de fiica sau fiul său.

Pentru câteva minute, fiecare mămică a uitat de grijile cotidiene și a întâmpinat primăvara cu o floare, o îmbrățișare și un ”Te iubesc, mămico!”.

Proiectul continuă cu elaborarea unui album personal de emoţii, un album în care elevii si mamele acestora vor aduna gânduri, emoţii, impresii ale acestei minunate relaţii între mamă, copil şi şcoala.

O primăvară plăcută tuturor vă urează colectivul Şcolii Gimnaziale „Carol I” din Călăraşi.

Unii au citit și asta: