in ,

Ginerele senatorulu Nedelcu a fost numit subprefect la Călăraşi

foto: Observator de Calarasi

Începând de vineri, 29 ianuarie,Prefectura Călăraşi are ocupat şi cel de al doilea post de subprefect.

Cotidianul Observator de Călăraşi scrie că Nicolae Miu a preluat, cu caracter temporar, până la organizarea unui concurs, funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi. Funcţia a fost lăsată vacantă la 1 octombrie 2009 de către Niculae Enciu, devenit prefect al judeţului.

Numirea pe funcţie a lui Nicolae Miu a surprins tot mediul politic călărăşean, acesta fiind apolitic. Miu, în vârstă de 33 de ani, a absolvit în anul 2001 Facultatea de Management a Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti, iar între anii 2006-2007 a urmat, în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ, cursurile programului de master intitulat „Management public”. Înainte de a prelua funcţia de subprefect, Nicolae Miu a ocupat, în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Ilfov, postul de inspector asistent.

„Decizia Guvernului României de a mă numi în funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi mă onorează şi reprezintă totodată o provocare importantă în cariera de înalt funcţionar public. Pregătirea mea profesională şi experienţa relativ vastă acumulată până în prezent sunt atuuri care mă fac să afirm că sunt pregătit din toate punctele de vedere pentru a ocupa această funcţie. Voi încerca să demonstrez cât mai curând posibil că numirea mea în această funcţie reprezintă un câştig pentru judeţul Călăraşi”, a declarat Nicolae Miu, în exclusivitate pentru „Observator de Călăraşi”.

Jurnaliştii de la Observator de Călăraşi mai precizează şi că noul subprefect este ginerele senatorului PNL Vasile Nedelcu.