in

Rengle, Emaa și Bruja au colaborat pentru „Gloanțe” VIDEO

RENGLE, unul dintre cei mai cunoscuți performeri ai momentului, lansează împreuna cu EMAA și Bruja piesa „Gloanțe”. Colaborarea dintre cei trei artiști a luat naștere odată cu postarea unui videoclip pe TikTok unde, în urma reacțiilor pozitive, aceștia au decis să pregătească o variantă completă a piesei.

Florian Rus, EMAA, Viky Red și Bruja sunt oamenii din spatele versurilor și a liniei melodice, producția finală fiind realizată de David Ciente alături de Viky Red.

„Totul a pornit de la o joacă pe TikTok și s-a transformat într-o piesă fenomen. ‘Gloanțe’ este pe cale să ia cluburile românești în asalt și să ridice petrecerile la un alt nivel”, a spus Rengle.

„Este o piesă ‘performance’ care, la modul cel mai sincer, nu ar fi putut exista decât în formula asta. Pentru mine a fost ca un tablou, la care au luat parte mai mulți pictori, doar că toți pictau deodată. Procesul în sine a fost extraordinar, iar eu mă bucur mult că a ieșit totul așa cum a fost imaginat. Partea mea de piesă este scrisă de Florian Rus, împreună cu Vicky Red, care a și produs-o integral” a declarat EMAA.

„Gloanțe este o piesă colorată și explozibilă ce unește trei direcții diferite și îți rămâne în cap exact ca un glonț”, a comunicat Bruja.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Written by infomuntenia.ro

louvre_

La zi: 21 august – curiozităţi, aniversări

La zi: 22 august – curiozităţi, aniversări