Handbal: AHC Dunărea Călărași încheie anul cu o victorie. La pauză, terenul a fost decorat cu jucării de pluș

În runda a 14-a din Liga Zimbrilor, prima a returului, antrenorul Dunării, Gabriel Armanu, cu 12 foști băcăuani purtând tricoul Dunării Călărași, și-a întâlnit fosta echipă, CSM Bacău.

Dunărea Călărași s-a impus clar, la capătul unui joc în care a condus și la 10 goluri, obținând a treia victorie consecutivă în campionat în mandatul lui Gabriel Armanu.

AHC Dunărea Călărași – CSM Bacău 32-27 (16-10)
Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Dunărea Călărași: George Șelaru 1 gol, Vlad Rusu – Dragoș Hanțaru 8 goluri, Florin Dospinescu 6, Mihai Bujor 6, Gabriel Bujor 5, Victor Vartic 2, Gabriel Dumitriu 1, Ionuț Broască 1, Mihajlo Radojkovic 1, Dragoș Soare 1, Roman Zacaciurin, Daniel Panait, Cătălin Costea. Antrenor: Gabriel Armanu.

Gabriel Armanu, antrenor AHC Dunărea Călărași: „A fost un joc în care echipa noastră a condus pe toata durata și doar intervențiile lui Richie Freiwald au făcut ca diferența de 10 goluri să se reducă doar la 5 până la final. Felicit echipa Bacăului pentru jocul prestat, felicit echipa noastră pentru coeziunea de care a dat dovadă și pentru că a oferit un spectacol agreabil. Mulțumim publicului călărășean pentru susținere și pentru că ne este alături meci de meci, mai ales azi, când sala a fost plină și au fost donate jucării pentru a fi oferite copiilor nevoiași.”

Rezultatele etapei:
SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – CSA STEAUA BUCUREȘTI 34:29 (17:15)
CS HC BUZĂU 2012 – CSM REȘITA 25:20 (13:7)
CSM BUCUREȘTI- AHC POTAISSA TURDA 30:26 (14:12)
AHC DUNĂREA CĂLĂRAȘI – CSM BACĂU 32-27 (16-10)
CSM VASLUI – CS DINAMO BUCUREȘTI 33:36 (17:20)
AHC DOBROGEA SUD Constanța – CS MINAUR BAIA MARE 32:28 (17:13)
CSM FOCȘANI 2007 – CSM FĂGĂRAȘ 29:31 (13:15)

Lider în clasament este Dinamo București, urmată de Potaissa Turda și CSM București. AHC Dunărea călărași ocupă locul 8.

Suporterii și handbaliștii de la AHC Dunărea Călărași i-au provocat pe călărășeni să participe cu jucării de plus la campania umanitară “Cutia cu jucării”, urmând ca acestea să fie donate unor copii din Călărași.

Fiecare spectator a venit la sală cu o jucărie din pluş, pe care a aruncat-o pe teren la pauza meciului. Călărășenii au venit în număr mare la meci și au umplut terenul cu jucării de pluș.

În cadrul acestui proiect s-au alăturat Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Călărași și Şcoala Generală „George Vâlsan” din Independența.

Următorul meci pentru Dunărea Călărași va fi pe 31 ianuarie 2020, acasă la CSA Steaua București.

Foto: George Ionescu

Unii au citit și asta: