Handbal: Dunărea Călărași dispută primul meci din noul sezon

Joi, 29 august 2019, echipa de handbal Dunărea Călărași are primul meci din sezonul 2019-2020.

Prima etapă a Ligii Naționale de Handbal Masculin înseamnă deplasare la Bacău pentru sportivii antrenați de Sergei Bebeshko și Rică Pîrîianu.

Antrenorii nu pot conta la Bacău pe căpitanul Florin Dospinescu (răcit), Bogdan Moisă (accidentat) și Vladislav Ostroushko (învoit).

Partida începe la ora 18:00.

George Șelaru, despre meciul din prima rundă a Ligii Zimbrilor: „Cred că toți ne gândim că avem nevoie de cele trei puncte, trei puncte extrem de importante, care să ne ajute să ajungem cât mai sus în campionat. E un prim meci după o muncă grea, această pregătire pentru noul sezon, sunt foarte mulți jucători la noi in echipă care au trecut pe la Bacău, în schimb antrenorul de acolo a fost la noi, și ne cunoaște destul de bine. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă, să pornim tare din primul meci, pentru că ne așteaptă un campionat foarte echilibrat, nu cred că mai avem echipe care pot fi denumite victime sigure cum a fost anul trecut, și e foarte important să începem cu dreptul.”

Ionut Rotaru, debutant la Dunărea, despre meciul cu CSM Bacău: ” Am venit la Călărași să ajut meci de meci echipa, cât privește faptul că la Bacău am inceput inițierea în handbal, este doar o perspectivă de care nu mai țin cont la momentul acesta, am mai trecut prin acest moment cu echipa la care activam sezonul trecut. Merg la meciul de joi să ajut echipa Dunărea Călărași, pentru că eu aici îmi desfășor activitatea. „

Arbitrii meciului sunt M.Moldoveanu(CT)/A.Georgescu(CT), observator: D.Manea(B).

CSM Bacău a transferat pentru noul sezon pe Nikola Crnoglavac (AHC Dobrogea Sud Constanța), Viacheslav Saldatsenka (HC Dobrogea Sud Constanța), Adrian Tîrzioru (CSU Suceava) și Ștefan Huta (CSM Făgăraș).

Meciurile etapei I:
Marți, 27 august 2019
CS MINAUR BAIA MARE – AHC DOBROGEA SUD 25:23 (10:10)

Miercuri, 28 august 2019
CSA STEAUA BUCURESTI – SCM POLITEHNICA TIMISOARA 26:24 (12:9)

Joi, 29 august 2019
CSM SCOLAR RESITA – CS HC BUZAU 2012
CSM FAGARAS – CSM FOCSANI 2007
CS DINAMO BUCURESTI – CSM VASLUI
AHC POTAISSA TURDA – CSM BUCURE?TI
CSM BACAU – AHC DUNAREA CALARASI

Unii au citit și asta: