Handbal: Dunărea Călărași începe sezonul cu o înfrângere

„Liga Zimbrilor” 2019-2020 a început pentru Dunărea Călărași cu o înfrângere la Bacău.

Cu atât mai dureros este scorul: 25-24, dupa ce Dunărea conducea la pauză cu 12-14.
Echipa antrenată de Sergei Bebeshko și Rică Pîrîianu a condus pana în minutul 40, dupa care gazdele au trecut la conducere, 18-16. Dunărea a egalat la 20 și a preluat conducerea până când gazdele au egalat, 22-22.

În ultimul minut s-a intrat cu două goluri avans pentru Bacău.

Sergei Bebeshko a cerut time-out, iar Hanțaru a înscris la 5 secunde după reluarea jocului.

A fost rândul gazdelor pentru time-out. Cu 28 de secunde înainte de final, Sadovyi a marcat pentru 25-23, Hanțaru a marcat rapid, însă a fost prea târziu pentru a mai egala.

CSM Bacău – AHC Dunărea Călărași 25-24 (12-14)
Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

CSM Bacău: Saldatsenka, Freiwald, Tamaș – Tîrzioru 8, Păunică 5, Tărîță 3, Păunescu 3, Serhel 2, Crnoglavac 2, Drăgan 1, Sadovyi 1, Bologa, M. Cotinghiu, Iordachi, Huta.

Dunărea Călărași: Șelaru, V. Rusu – Hanțaru 6 goluri, Radojkovic 6, Broască 5, Vartic 4, Vujadinovic 2, Soare 1, Rotaru, Dospinescu, Dumitriu, M. Bujor, G. Bujor, Zacaciurin, Costea, Sandu, Panait. Au lipsit Bogdan Moisa accidentat si Vladislav Ostroushko plecat dupa viza.

Adrian Târzioru, CSM Bacău: “A fost un meci foarte greu, ne aşteptam la asta. Călăraşiul este o echipă experimentată, puternică, s-a văzut asta şi anul trecut. Mă bucur că, împreună cu colegii mei, cu domnul profesor, am izbutit în repriza a doua, deşi eram conduşi, să revenim. Probabil am reuşit să facem diferenţa prin faptul că în ultimele minute am fost mai limpezi decât cei de la Călăraşi”.

George Selaru, AHC Dunărea Călăraşi: “Suntem după un meci în care speram să scoatem mai mult, am simţit că puteam scoate mai mult, dar din păcate rezultatul de pe tabela este favorabil gazdelor. Nu trebuie să rămânem aici. Campionatul este lung, trebuie să strângem rândurile, să uităm cât mai repede meciul acesta. Din păcate, nu am fost la capacitate maximă şi îmi reproşez că nu am reuşit mai multe puncte astăzi şi trebuie să fim cât mai aproape de sută la sută pentru a scoate cât mai multe puncte”.

Următorul meci pentru Dunărea Călărași are loc joi, 5 septembrie, la Sala Polivalentă din Călărași, când oaspeți vor fi sportivii de la Steaua București.

Rezultatele etapei I:

Minaur Baia Mare – HCDS Constanţa 25-23
Steaua – Poli Timişoara 26-24
Dinamo – CSM Vaslui 34-30
CSM Făgăraş – CSM Focşani 17-20
CSM Bacău – Dunărea Călăraşi 25-24
Potaissa Turda – CSM Bucureşti 28-27
CSM Reşiţa – HC CS Buzău 23-23

sursa foto: Facebook / Clubul Sportiv Municipal Bacău

Unii au citit și asta: