Handbal: Dunărea Călărași joacă acasă ultima partidă a sezonului

Joi, 29 martie 2018, a avut loc partida dintre CSU Suceava și AHC Dunărea Călărași, în sala de Sport “Dumitru Bernicu” din Suceava.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 25:25 (12:15) și a contat pentru etap 25 din Liga Zimbrilor.

CSU Suceava avea nevoie de o victorie pentru a-și păstra șansele să intre în play-off.

Sucevenii au scos un egal cu Dunărea Călărași după ce au fost conduși aproape în permanență, într-un meci în care oaspeții au văzut zece eliminări și din minutul 41 au rămas fără un pivot de meserie, Lazovic și Gurkovsky primind cartonașul roșu.

Cu acest punct, Suceava rămâne în cursa pentru locul opt și poate prinde play-off-ul într-un singur scenariu: câștigă la Vaslui în ultima etapă, iar Minaur pierde cu Timișoara, pe teren propriu.

Pentru echipa noastra au marcat: Lazovic 2 goluri, Chikovani 5 goluri, Vartic 3 goluri, Dospinescu 6 goluri, Peric 5 goluri, Tarita 3 goluri, Gurkovsky 1 gol.

Înaintea meciului, căpitanul AHC Dunărea Călărași, Mihai Timofte, a declarat: “Echipa noastra traverseaza o perioada buna, fiecare meci pe care-l mai avem de jucat vrem sa-l tratam cu maxima seriozitate, iar toate gândurile si eforturile sunt indreptate catre play-off, unde vrem sa atingem varful de forma! Ne preocupa si suntem concentrati sa obtinem cele mai bune rezultate la fiecare meci,indiferent de adversarul pe care il intalnim. Ne dorim sa avem langa noi suporterii si prin evolutiile echipei noastre sa aducem bucurie in randurile sustinatorilor. Hai Dunărea!”

În urma rezultatului de la Suceava, AHC Dunărea Calarasi termină sezonul regulat pe locul 7, iar în play-off intâlneste echipa clasată pe locul 2. Favorita pentru acest loc este AHC Potaissa Turda, care are nevoie de victorie în meciul de acasă cu CSM Focsani în utlima etapă.

Steaua încheie pe prima poziție, indiferent de rezultatul meciului cu Constanța din ultima etapă. În penultima etapă, prima ocupantă a clasamentului s-a impus la Focșani (28-26). Rezultatele meciurilor din ultima etapă vor decide și ocupantele celorlalte locuri.

În ultima etapă din sezon, a 26-a Dunărea Călărași întâlnește, acasă, pe CSM București.
Partida începe la 17:30 și are loc la sala Polivalentă din Călărași.

Meciurile etapei 26

11 aprilie 2018
AHC DUNAREA CALARASI- CSM BUCURESTI

12 aprilie 2018
HC ODORHEI – DINAMO BUCURESTI
CSM FAGARAS – CS POLITEHNICA IASI 10:0
HC VASLUI – CSU SUCEAVA
AHC POTAISSA TURDA – CSM FOCSANI 2007
CS MINAUR BAIA MARE – SCM POLITEHNICA TIMISOARA
CSA STEAUA BUCURESTI – AHC DOBROGEA SUD

Echipele HC Odorhei şi Politehnica Iași s-au retras din campionat.

Unii au citit și asta: