Handbal | Miercuri, 10 octombrie, Dunărea Călărași joacă acasă

Miercuri, 10 octombrie 2018, are loc meciul dintre AHC Dunărea Călărași și CSM Făgăraș, de la ora 18.00, la SalaPolivalentă din Călărași.
Partida contează pentru etapa a șasea a Ligii Naționale de Handbal Masculin.

Intrarea se face pe bază de abonamente sau bilete cu valoarea de 10 lei. La tribuna oficiala (fotoliile rosii) biletul are valoarea de 50 lei.

Este al patrulea meci pe teren propriu pentru AHC Dunărea Călărași în acest sezon. Dunărea Călărași întâlnește un adversar incomod, care în ultima etapă a câștigat cu HC Buzău (27-20).

CSM Făgăraș are in componenta jucatori experimentati: Cosmin Capotă, Emilian Turcu, Călin Leordean, Alin Câmpan, Ciprian Vancea, golgheterul echipei (23 de goluri marcate), Andrei Bejinariu (19 goluri), si călărășeanul Alexandru Popia, cu 16 goluri marcate.

Principalii marcatori ai echipei noastre sunt Gabriel Bujor, cu 20 de goluri marcate, Florin Dospinescu (16 goluri), Dragoș Hanțaru (13 goluri), Mihajlo Radojkovic (13 goluri) si Dragoș Soare (12 goluri). Ceilalti marcatori sunt: Shahoo Nosrati cu 8 goluri, Ante Grbavac tot cu 8 goluri, Pavlo Gurkovsky cu 7 goluri, Ionuț Broască tot cu 7 goluri, Zarko Pejovic cu 5 goluri, Victor Vartic cu 5 goluri, Viorel Fotache cu 4 goluri, Mihai Bujor tot cu 4 goluri și Gabriel Dumitriu cu un gol marcat.

CSM Făgăraș ocupă locul 10 in clasament, cu 3 puncte, iar AHC Dunarea ocupă locul 9, cu 6 puncte obținute în cinci etape.

Intr-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii Zimbrilor, Dunarea Calarasi și CSU Suceava au remizat, scor 20-20. La 20-19, antrenorul Adrian Petrea a solicitat time-out pentru a pregati ultimul atac, iar cu doua secunde ramase de joc, Shahoo Nosrati a reusit golul egalizator.

“Meritam mai mult in acest meci, pentru ca băieții au luptat incredibil pe teren. Am facut un meci extraordinar. Din păcate, nu am reușit sa ne așezam in apărare la ultima aruncare si am fost egalati”, a spus Adrian Chirut, antrenorul CSU Suceava.

Meciurile etapei a VI-a :
CSA Steaua București-CSM București
AHC Potaissa Turda-CSM Focșani
Dinamo București-CSSM Bacău
HC Buzău-HC Vaslui
AHC Dunărea Călărași-CSM Făgăraș
Minaur Baia Mare-CSU Suceava
AHC Dobrogea Sud Constanța-SCM Politehnica Timișoara

Unii au citit și asta: